Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links

Gebruik van de DVD Chronisch Ziek

Deze DVD bevat meer dan vijf uur video, verdeeld over ruim honderd interviews van Hanneke Groenteman met mensen met een chronische aandoening. Alle interviews zijn opgenomen op één en dezelfde locatie. Dit programma is niet te vergelijken met een film die je in één keer uitkijkt.

Vanwege de grote hoeveelheid informatie die de interviews bevatten, is het beter om de DVD in gedeeltes te bekijken. Je kunt dan telkens een keuze maken voor die onderdelen waar je op dat moment het meest in geïnteresseerd bent.

DVD Chronisch Ziek
Bediening

Voor de bediening van de DVD heb je alleen de vier pijltjes-toetsen (omhoog, omlaag, links, rechts) op de afstandbediening van je DVD speler nodig. Met deze pijltjestoetsen kun je selecteren wat je wilt zien. Met de OK- of Enter-toets van je afstandsbediening bevestig je je keuze. Op deze wijze kun je het hele programma doorlopen.

Bediening DVD
Het is ook mogelijk de DVD op een PC af te spelen, mits deze is voorzien van een DVD-drive en de juiste programmatuur. Je bedient de DVD door met de muis te klikken op de verschillende keuzeopties in het programma.


Copyright © RIOM BV   Email: info@riom.nl